VEM ÄR JAG?


Jag heter My Karlsten Sfiris och att leda och engagera dig i din träning är bland det roligaste och mest givande jag vet.


Jag bor i Göteborg med min man och mina två barn och arbetar också med

e-handel inom trädgård. Jag har seglat matchracing på elitnivå och har en del utbildning och erfarenhet inom idrott & hälsa i bagaget. 


  • Kandidat, Coaching & Sport Management, Linnéuniversitetet, 2005-2008. 
  • Styrketräningsinstruktör, Actic Stockholm, 2009
  • Fysträninginstruktör Mysfys, 2012-2019
  • Kost för prestation, Linneuniversitetet, 2015
  • Gravid & Mammatränare, Intensive PT, 2019
  • Certifierad MammaMage tränare,  2020.

VARFÖR SKA DU VÄLJA MYSFYS


När du tränar med mysfys handlar det om DIG, hur stark och uthållig DU är. Till grund för din träning ligger DINA förutsättningar och DINA mål. Jag lovar att jag ska göra mitt allra yttersta för att just du ska känna dig nöjd och göad i din träning. Hos Mysfys handlar det om kvalitet framför kvantitet, det ger oftast också bättre resultat. Du får naturigtvis alltid coaching i hur du utför övningarna på bästa sätt.

OM MYSFYSMysFys startade som klassisk fysträning med kroppsvikt och kompisbelastande övningar som motstånd för att öka muskelmassa, ge din kropp stabilitet och balans samt öka flåset ordentligt. Inga förkunskaper eller specifik grundträning krävs – vi tränar utifrån vår egen förmåga, våra egna mål och dagsform. Du får alltid hjälp och coachning på hur du utför övningarna på bästa sätt.


Nu finns Mysfys även  som mamma och föräldraträning. Det är träning som alla kan utföra och göra på just den nivån man definner sig för dagen. Har du nyligen gått igenom en förlossning kan du på ett säkert och utmanande sätt kan arbeta igenom kroppen. Passet går att göra precis så jobbigt som just du vill ha det.