MYSFYS TRÄNINGSUPPLÄGG

KVÄLLSFYS


Tisdagar kl 17.45 (60 min) Lekplatsen vid Pärt Antonsgata 100. ett stenkast från Willys Påvelund


Hederlig fysträning där vi arbetar med vår egen kroppsvikt och kompisvikt som motstånd. Vi värmer upp i 5-10 minuter och tränar därefter igenom hela kroppen. Under de sista 20 minuterna kör vi högintensiv kondition i intervallform (HIIT). Självklart tar du med dig vatten och ett riktigt kämparös!
Välkomna!


PERSONLIG TRÄNING


Har du en dröm och vision som du vill ha hjälp att förverkliga? Önskar du stöd i din träning?

Då har du kommit rätt och ingen dröm är för stor eller liten!

Vi planerar din träning utifrån dina mål, erfarenheter och förutsättningar. Vi är med dig hela vägen vare sig det gäller viktnedgång, styrka, kondition och annat. Det enda du behöver ha med dig är lite pannben och vilja.

Varmt välkommen att höra av dig med din förfrågan!
FÖRÄLDRATRÄNING


Måndagar kl 9,30 (60 min) på lekplatsen i korsningen Skogsrydsgatan/Krokebacksgatan.


Föräldraträningen hos oss är till för alla oavsett utgångsnivå. Alla övningarna går att göra i olika tempo med olika fysisk insats. Har du nyligen gått igenom en förlossning kan du på ett säkert och utmanande sätt kan arbeta igenom kroppen. Rekomendation är att du väntar med träningen tills du fått godkänt från din barnmorska. Passet går att göra precis så jobbigt som just du vill ha det. Sjävklart är både stora och små barn välkomna att följa med. FÖRETAGSTRÄNING


Fysträning för hela företaget, enstaka gånger eller löpande. Inga förkunskaper eller konditionsnivå krävs och alla kan delta efter sina egna förutsättningar. Vi utmanar er att kämpa och ta i tillsammans, ett både stärkande och teambuildande träningssätt.

Välkommen in med din förfrågan!